Blogger Layouts

MINTA KERJASAMA KEPADA DATO DATIN TUAN PUAN ENCIK CIK PELAJAR..HARAP KORANG SEMUA LIKE,SHARE,DAN FOLLOW BLOG NI K...JASA ANDA AMAT SAYA HARGAI

VIP ROOM

LELAKI CURANG,BUAYA,PLAYBOY


NAMA--SHAMSURI MAHMUD
UMUR--17TAHUN


HYEE,,,today aween tak happy sprt selalu:face70:...aween sndri dh tak thn dgn sorang mamat ni...:97: yg buat aween tak thn ni dia trlalu byk prmpuan:95: dia nk..okey now aween story mory okey kisah kmk.... Mula2,,,aween knl dgn dia dri kwn aween,,okey aween anggp dia mcm kwn2 biasa je,,,bla dh lama kwn soo dia bawa aween kapel..aween okey jee,,,dh lama dh kapel,,,aween tak laa slalu jmpa dia sbb mamuy:94: n dady:93: aween marah klau aween klau rmhhome,,soo kite org jmpa pun skjp2 je... Dh brapa mnggu aween sndiri kurang msj(sms):54:...okey aween mngaku yg aween tak laaa lyn dia sgt sbb aween exam msa tu soo dia msti laa fhm kn...dia pun msti laaa ingt dia tu nk exam spm thn ni,,soo ingt laa psl stdy..... Bila aween bawa dia break up:68:,,dia tak nk,,okey laa aween tak laa paksa dia kn....soo,,,,dh lama dh,,aween text blik kat dia..tnye kat dia knpe tak msj aween,,,soo jwpn dia tka ade top up...okey aween trima alasan tu...tp bla aween guna number lain ada pulak dia top up...tu buat aween bengang tu... Mlm tu aween tnye ada permpuan lain ke selain dri aween,,soo dia tnye `ade`...argghh...<<---I HATE CURANG.... soo aween buat keputusan aween bawa dia break up....soo dia kata `okey`.... Dlm brmnggu mcm tu kmi tak sms or kol..satu hri dia sms aween dia bawa aween jd adik angkat dia,,aween okey jee....dh tu dia story laa ttg kapel dia kn...akhr skli dia bawa aween jd scandel dia....errmmm,,aween seba salah sgt ni,,,,tp aween setuju jugak,,,<<----ALAHAI BETAPA BODOH NYA AWEEN.... Aween tak tahu dia kapel dgn siapa...sooo bla dh brmnggu2 mcm tu dia pun kata dia dh break dgn budak brnama ``NISHA``....aween tak knl sapa budak brnama nisha ni,,,soo bla aween view fb mamat tu,,,tgok album,,pun nya laa aween terperanjat,,,rupa nya NISHA tu KHAIRUNNISA RADUAN...kwn aween sndri laaaa,,kwn ddk sblah meja aween,,,kmi mmg rapat laaa......trikh befday dia dgn aween tak jaoh dia 25 aween pulak 26.... Soo bla dh aween thu psl tu aween tnye dia mcm2 soaln,,,mamat tu mngaku pun,,tp mamat tu tak thu nisha ni kwn aween sndri....smapai skrg ni aween msh kapel dia mamat ni,,tp realatioship kite org mcm tak ade makna pun...nk katakn aween single tak jugak,,nk kata kn aween ni not single ssh pulak,,,enth laaa aween pun dh tak tau nk kata mcm mna lgi dh... Baru je tdi aween view fb dia balik,,,pun nyee laaa ramai prmpuan comnt statu dia....BENCI laaa kat diaaaaaa....... KAWAN AWEEN SNDIRI KATA DKT AWEEN DLM HPN AWEEN MAMAT NI BUAYA..... lantak dia laa nk baca blog ni,,,aween tak ksh lgi psl dia,,,anggap je aween ni dh single mingle....
SUKA BLOG NIH MEH LAA LIKE

2 comments:

nanie said...

bunga bukan sekuntum kumbang bukan seekor :)

MISS AZWEEN(AWEEN) said...

YAYAYA.....tp,,now aween dh ta caya lgi dkt lelaki,,n perasaan cinta o suka dkt lelaki lama dh trkubo....sooo better aween focus dkt study n jeee.....